Wat doen we

Een vaste waarde voor kroon- en brugwerk

De tandtechniek evolueert in een snel tempo. Hier is kroon- en brugwerk een heel mooi voorbeeld van. In 10 jaar tijd heeft zirkonium zijn plaats in de markt verworven ten nadele van dure edele metalen onderstructuren. Dit komt de esthetiek en de pasvorm absoluut ten goede! Nieuw is dat nu ook de onedele kronen en bruggen digitaal ontworpen en inhuis gefreesd worden.

Specialisten bij uitstek voor implantaatwerk

Al van bij de start heeft Dentaal Tema zich toegelegd op implantaten. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden en merken. Constante bijscholing is een must voor onze medewerkers. Op die manier kunnen wij u, als klant, een correcte dienstverlening garanderen.

Een voorliefde voor de uitneembare prothese

Van sociale prothese tot een geïndividualiseerde opstelling: Dentaal Tema biedt u een volledig aanbod kwaliteiten. De ‘lingualised occlusion’-opstelling blijft ons stokpaardje. Deze opstelmethode biedt de beste garantie voor een functionele en esthetische uitneembare prothese.

Never change a winning team: de frameprothese

Dentaal Tema en werkt al 20 jaar met het befaamde Austenal-metaal: zowel voor u als voor uw patiënt dé garantie op duurzame kwaliteit! Maar ook hier slaat de digitale revolutie toe! Sinds 2011 vervaardigen we ook digitale frame prothesen. Het resultaat is prachtig en de pasvorm uitstekend!

Voortrekker in de digitalisatie

Dentaal Tema kijkt naar de toekomst en investeert in de vooruitgang binnen de digitalisatie in de tandtechniek. Voor de allerlaatste nieuwe technieken en producten kunt u steeds bij ons terecht!